Dela

Kristina Cuvier

Jag har haft glädjen att jobba på Alvhem sedan 2010 och det har varit händelserika, roliga år där Alvhem både utvecklats och expanderat. Butiken är under ständig förändring och jag har stor nytta av min mångåriga erfarenhet från utbildningar och arbetsplatser i flera olika länder.

Att hitta nya leverantörer, få vara med och packa upp fantastiska möbler och inredningsdetaljer, exponera dem i butiken och slutligen se dom flytta hem till en kund är ren glädje. Särskilt som Alvhem alltid satsar på hög kvalitet och noggrannhet ner på detaljnivå.

Jag delar min tid mellan Alvhem och mitt egna företag Studio Cuvier där jag inreder lägenheter inför försäljning. Det jag brinner för är när jag kan hjälpa kunden att se sitt hem på ett nytt sätt. Att vissa möbler, eller tavlor, som de tänkt göra sig av med plötsligt får nytt liv.


Precis som när jag hjälper kunder är det inte en strävan att nå en trend, utan hur jag kan kombinera så jag får ett personligt men samtidigt funktionellt hem.

Jag bor i Hagen tillsammans med mina två barn i ett 30-talshus som vi totalrenoverat. Vi har skalat av flera decenniers ingrepp, både på utsidan och insidan, återställt allt från fönster, lister, tidstypiska strömbrytare och kakel till sin ursprungliga karaktär Jag har fyllt vårt hem med en mix av fransk och skandinavisk stil kombinerat med ärvda möbler och konst efter den franska delen av min familj.

På fritiden umgås jag helst med familj och vänner. Jag rider tillsammans med min dotter Alma och åker runt på fotbolls- och handbollsmatcher med min son Léo. Det senaste året har vi även utökat familjen med Cockerpoon Jackie - ett krulligt yrväder som både funnit sin plats i både vårt hem och våra hjärtan. Och det självklara resmålet är givetvis min födelsestad Paris!

Vi rekommenderar

Ska du sälja din lägenhet i något av områdena vi jobbar i? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig så fort vi kan. Vi hörs!