Alvhem inspiration

Vi är mäkta stolta över våra lägenhetspresentationer. Ofta får vi höra att de påminner mer om ett inredningsmagasin än en bostadsbeskrivning, och vi ser gärna att så många som möjlighet får ta del av dessa. På vajern nedan visas ett antal lägenheter som vi har sålt och som vi tycker utmärker sig lite extra. Klicka på omslaget för att bläddra i en bostadsbeskrivning. Vi hoppas att ni ska bli lika inspirerade som vi!

Bilder från våra lägenheter

Vårt bildarkiv har genom åren fyllts på med tusentals bilder, från lägenheter sålda av Alvhem, vilket inte minst uppmärksammats av inredningsbloggar runt om i världen. Det stora flertalet tagna av vår duktiga fotograf Fredrik J Karlsson på SE360. Här har vi valt ut bilder som vi tycker förtjänar lite extra exponering. Klicka på bilderna och låt dig inspireras. 

Så här söker du

Gör din sökning genom att välja antingen rum/kategori eller en detalj. Du får då upp alla bilder som hör ihop med ditt val.

Du kan också kombinera kategorier och detaljer för att hitta precis den bild du söker! Ju fler val du gör, desto mer exakta träffar.

Fritextsök