Aschebergsgatan 31

Ljus och stilsäker tvåa om ca 50 kvm på en av stans absolut bästa adresser! Högt till tak, vackra brädgolv, genomgående planlösning, enorma fönster och lyxigt badrum är några av detaljerna som denna bostad kan stoltsera med. Trivsam och stabil förening med låg belåning och låga avgifter!


Aschebergsgatan 31

Bostadsrätt

2 + kök

2630 kr/mån

0 av 6 (hiss finns)

50kvm

Planlösning

Rum för rum

Allmänt
+
Det är något visst att vandra omkring längs den övre delen av Vasastan. De vackra fasaderna från förr slutar aldrig att imponera. På uteserveringarna är varje stol upptagen, småbutikernas dörrar öppnas och stängs, människor strosar fram och tillbaka, glasen klirrar och skratt blandas med röster. Trädalléer, stenhus, förträdgårdar och nivåskillnader löper som en sammanhållande länk genom området. Vasakyrkan är ett vackert landmärke och pricken över i:et. Läget är fenomenalt och utanför dörren finns allt man behöver inom bekvämt avstånd. Runt hörnet finner du Kapellplatsen och Landala torg med välsorterad livsmedelsaffär, konditori, systembolag, restauranger, bank-/kassaservice och träningsanläggningar. Färsk fisk, frukt, blommor och grönsaker inhandlas på Kapellplatsen. Ett par minuters gångväg till Götaplatsen så är utbudet enormt för den kulturintresserade medan Vasaparken, Kungsparken och Näckrosdammen står för grönskan.
Brf Poppeln som föreningen heter har låg belåning och äger en renoverad och välhållen fastighet, du får ett tryggt och säkert boende mitt i charmiga Vasastan. I dessa ljuvliga kvarter har Alvhem nöjet att presentera en oerhört stilfull sekelskiftestvåa om 50 kvm med charm utöver det vanliga. Välkomna på visning!

Hall
+
En vacker förträdgård visar dig vägen till husets port. Redan på väg in genom den gedigna träporten ser man att detta är ett välmående hus byggt med tidstypiska material och fokus på detaljer. Bostaden vi nu ska besöka är den gamla vaktmästarens bostad och det är en rolig tanke att man här ifrån en gång i tiden har släppt in och ut boende och besökare i huset. Men nu för tiden är inte innehavet av denna bostaden förknippat med några åtaganden utöver det vanliga. Hallen upplevs ljus och luftig med släta och målade väggar, vackert marmorgolv och väl tilltagen takhöjd. Tack vare att lägenhetens genomgående ljusinsläpp råder ett välkomnande förstaintryck.

Badrum
+
Nyrenoverat (2015) och stilfullt badrum med lyxig hotellkänsla. Till detta badrum har man valt en hexagonformat grått klinkergolv med underliggande värme. Tillsammans med de vita kaklet på väggarna ger det en mycket fräscht och ljust intryck. Duschhörna i smart nisch, handfat med kommod, infällda spotlights samt WC-stol visar på att inget har lämnats åt slumpen.

Vardagsrum
+
Till höger om hallen så når man vardagsrummet. Dess form gör rummet lätt att möblera och här ryms både soffa, fåtölj, tv-möbel, hyllsystem samt läshörna. Med endast en dörröppning finns knappast några begränsningar för möbleringen - här finns möjligheter i varje hörn. Det strategiska läget skapar en skön atmosfär och ett stort lugn. Väggarna är bredspacklade och målade ljusgrå/blå som lyfter stuckaturen och snickerierna på ett snyggt sätt. Likaså det vitbehandlade originalbrädgolvet. Genom det vackra spröjsade fönstret kan man i lugn och ro bevaka stadens vimmel.

Kök
+
Från hallen tar man vänster till köket. Här möts man av ett snyggt, funktionellt och okonventionellt planerad kök med vita profilerade köksluckor, gasspis, diskmaskin, inbyggd micro samt plats för ett rejält matbord invid fönstret. Här blickar man ut över uteplatsen som blir ens "egna" oas under sköna vår-och sommarkvällar. Golvet är belagt med ett vackert och vitpigmenterat brädgolv och väggarna är tapetserade med en lustfylld Josef Frank tapet.

Sovrum
+
Mysigt och rofyllt sovrum i mot den lugna gården. Väggarna är släta och målade i vitt, på golvet löper även här det vitpigmenterade originalgolvet. Längs ena väggen finns en rejäl garderobsvägg som rymmer de mesta.

Övrigt
+
Till lägenheten medföljer ett förråd beläget på vinden. Nuvarande ägare har även en överenskommelse med föreningen ang ytterligare ett stort förråd i direkt anslutning till köket.Lägenheten är uppmätt till 50 kvm. I lägenhetsförteckningen står lägenheten registrerad som 47 kvm.

Ansvarig Mäklare

Andreas Lundberg

Reg. Fastighetsmäklare

0766-44 06 62

andreas@alvhem.com

Assisterande Mäklare

Malin Tulldahl

Reg. Fastighetsmäklare

0766-44 66 12

malin@alvhem.com

Ska du sälja din lägenhet i något av områdena vi jobbar i? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig så fort vi kan. Vi hörs!