Unikt koncept i inspirerande miljö

När vi startade 2007 ville vi göra något annorlunda inom mäklarbranschen. Alla älskar vi vackra miljöer, äldre bostäder med karaktär, god design och personlig inredning. Och hundar (!) så varför inte skapa något nytt där vi får tillfälle att njuta av allt detta? Resultatet blev Alvhem Mäkleri & Interiör, ett företag där vi valt att förena ett annorlunda mäkleri och inredning genom att öppna en egen inredningsbutik.

Skön butik fylld med annorlunda inredning

Vår charmiga butik är fylld med utvalda möbler och inredningsprylar, som kan hjälpa dig sätta en personlig prägel på ditt hem. Vi älskar kontraster, gärna med utländska influenser, och blandar friskt av nyare design från Danmark, antika möbler från Frankrike och en hel del svenskt, då företrädesvis lokaltillverkat. Vi försöker se till att butiken alltid känns levande och tilltalande.

En ovanligt väldoftande mäklarfirma …

Innan vi tog plats i det vackra tjugotalshuset tjänstgjorde lokalen som kvarterets bageri. Det snygga svartvita klinkergolvet har vi behållit, men istället för nybakat bröd doftar här nu gott av tvålar, värmeljus, tjärat snöre och inte minst nyrostade kaffebönor. Att vi som arbetar på Alvhem Mäkleri & Interiör trivs i denna vackra miljö och därmed gör ett bättre jobb, är självklart ett stort plus. Hit är alla välkomna, både köpare och säljare, såväl barnvagnsrullare och hundägare. Vi hoppas ni ska bli lika inspirerade som vi.

På vår blogg kan du bland annat följa vad som händer i butiken.

Bloggat: Butiken

Bild från terribletwins.se

Att vi på Alvhem gillar och förespråkar miljövänliga val är något vi vill ska genomsyra hela vår verksamhet. Så när vi sprang på företaget Terrible twins på Formex-mässan så föll vi direkt! Produkterna är svensktillverkade, råvarorna naturliga och i de allra flesta fall ekologiska. Och förpackningarna! Riktigt snygga! Hos oss hittar ni tvålen (169:-), badoljan (249:-), badsaltet (249:-) och doftljuset (149:-)